Corporate

NOVAX A/S leverer journalløsninger til virksomheder, der har behov for at kunne journalføre helbredsoplysninger om medarbejderne. Systemet egner sig til større virksomheder, der i dag har en ordning, hvor der er ansat sundhedspersonale, som tager sig af en række arbejdsrelaterede sygdomme og skader. Disse ordninger er med til at reducere fraværet for de pågældende medarbejdere ved opnå hurtigere afklaring omkring videre behandlingsforløb og nedsætte behandlingstiden for den enkelte medarbejder.

Virksomhederne opnår gevinst ved at varigheden af sygdomsforløb minimeres, da medarbejderne kommer hurtigere videre til rette behandling.

NOVAX-journalsystemet er specialdesignet til at håndtere og effektivisere arbejdsgange og processer, så I sparer tid og ressourcer på administrative opgaver.

Hvis du og dine kolleger er interesserede i at høre om de mange fordele, NOVAX-systemet har for jeres virksomhed, så klik herunder for at blive kontaktet af en af vores Key Account Managers og få en gratis og uforpligtende demonstration af systemet.

Kontakt os