Spar klik med procesregistrering
i NOVAX

Hvad kan du med kun 3 klik?

Registrer alt på din patient med 3 klik!

Registrer alt på din patient med 3 klik!

Book et inspirationsmøde

 
 
 
 

Solutions Manager

Kristian Katballe: 92 15 00 10

Email: salg@novax.dk

Book et inspirationsmøde

 
 
 
 

Solutions Manager

Dino  Teljigovic: 92 15 16 21

Email: salg@novax.dk

Vil du nøjes med 1 arbejdsgang frem for 5?

 

Procesregistrering i NOVAX er en funktion, der er bygget til dine arbejdsgange og sørger for, at du arbejder så effektivt som muligt. Med procesregistrering kan du registrere alt på din patient med kun 3 klik!

Det unikke procesregistreringsværktøj gør det muligt at indtaste alle patientinformationer i ét NOVAX-vindue, hvorefter disse data automatisk overføres til de relevante steder i journalsystemet. 

I videoen herunder viser Kristian, hvordan du nemt og hurtigt bruger procesregistrering, så du kan spare tid i hverdagen. På den måde oplever du en lettelse i dit daglige regisreringsarbejde og får mere tid til dine patienter.

Hvis du har lyst til at vide mere om procesregistrering i NOVAX-systemet eller om NOVAX generelt, kan du booke et inspirationsmøde her. Du kan også kontakte os på tlf. 87 424 424 eller mail: salg@novax.dk.


 

Spar klik med procesregistrering i NOVAX

 

Med procesregistrering kan du spare op mod 30 klik per patient ved at samle ydelsesregistrering, diagnosekodning, notatskrivning og indtastning af laboratorieværdier.

Procesregistrering i NOVAX er udviklet for at give dig mest mulig værdi ud af din brugte tid. Dine arbejdsgange indføres i NOVAX, og herefter kan du hurtigt og enkelt vælge den ønskede proces. Efterfølgende kan du klikke på de handlinger, som passer til det individuelle patientforløb.

I nogle klinikker vil det være mest aktuelt at tage udgangspunkt i daglige arbejdsgange. For andre vil det være mere relevant at tage udgangspunkt i en ofte anvendt diagnose.

Klik her og hør læge Christian Tørring, Lægerne Hunderupvej, fortælle om sine erfaringer med procesregistrering i NOVAX-systemet.

Overvejer du, om NOVAX er noget for dig, kan du læse om andre lægers erfaring med NOVAX-systemet her.